gelpolish behandeling

Gelpolish of gellak (of Gelish, maar dit is eigenlijk een merknaam en niet de naam van het product) is dé oplossing als jij tevreden bent met jouw eigen nagels, geen versteviging nodig hebt of verlengingen wilt, maar gewoon mooi gelakte nagels wilt en daar lang plezier aan wilt hebben.

Dit product is een op gel gebaseerde nagellak en bestaat in een veelvoud van kleuren. Het wordt aangebracht in dunne laagjes en wordt net zoals rubberbase, BIAB en kunstnagelproducten zoals gel uitgehard in een uithardingslamp.
Het geeft een natuurlijke finish, maar heeft geen irritante droogtijd zoals je met nagellak wel hebt ;)
Het blijft ook veel langer zitten dan de gemiddeld 3 dagen die je kunt overbruggen met nagellak voordat het hier en daar al om zeep begint te geraken, namelijk 2, max. 3 weken afhankelijk van de staat en groei van jouw natuurlijke nagels.

Het is niet zomaar een gellakje, het is veel meer dan dat!

We beginnen steeds met een uitgebreide manicure: door middel van een frees, vellentang en nagelriem duwer worden je nagelriemen behandeld. Je nagels worden in vorm gevijld.
Niets is namelijk mooier dan een mooi uitgevoerde manicure en een strak gelakte set!

Je behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie en een voedende handcrème.
Deze producten zijn ook te koop in mijn studio en op de webshop zodat je de verzorging thuis kunt verderzetten.

Je loopt buiten met mooi gelakte, egale nagels!

Opgelet: gelpolish is geen vervanging voor kunstnagelbehandelingen of natural nail treatments. Het is namelijk veel lichter en flexibeler dan gel, rubberbase en BIAB en biedt ook de stevigheid niet die je van deze producten wel krijgt.