Hallo!
Fijn dat je je weg gevonden hebt naar mijn nagelstudio!

Je komt niet terecht in een typisch nagelsalon waar de regel 'time is money' geldt, maar wordt verwelkomd in een huiselijke sfeer, waar ik graag de tijd uittrek voor elke afspraak. 
Of je nu langskomt voor een manicure, esthetische pedicure, rubberbase behandeling, gelnagels met of zonder nailart, het me-time gevoel is net zo belangrijk als naar huis gaan met mooie nagels en een gezellige babbel hoort daar ook bij.

Aangezien ik het erg belangrijk vind om me steeds te blijven bijscholen, volg ik regelmatig bijkomende trainingen. 
Ik hecht veel belang aan hygiëne en kwaliteit.

Jullie kunnen nu ook bij mij terecht voor laserontharing en lashfiller!

Tot binnenkort!
Ilse

Het verhaal achter Tips 'n Toes

In het najaar van 2017 raakte ik gefascineerd door het plaatsen van kunstnagels en alles wat hierbij komt kijken.

Enkele maanden later besloot ik om een basisopleiding tot nagelstyliste te volgen en rondde deze succesvol af.

Niet lang daarna deed ik een eerste perfectietraining voor gelnagels in de veel gekozen almond-vorm en een bijkomende cursus voor de opbouw van shorties, de zogeheten korte nagels, welke de meest gedragen nagelvorm in België is.
Vele extra opleidingen zouden al snel volgen.
 

Ik ontdekte dat ik mijn passie gevonden had: eindeloos geduld kan ik steken in het maken van nailart voorbeelden en het inoefenen van nieuw aangeleerde technieken.

Doordat ik dit met zoveel plezier doe en ernaar uitkijk mezelf steeds te verbeteren en mijn technieken te perfectioneren, ben ik ook steeds op zoek naar extra cursussen en opleidingen.
Op die manier kan ik mijn klanten verzekeren van correct opgebouwde nagels die geplaatst worden met kwalitieve producten waardoor de gezondheid van de natuurlijke nagels niet in het gedrang komt.