GELnagels

OPGELET!

Er is een KLANTENSTOP voor gelnagels waardoor je als nieuwe klant helaas niet meer bij me terecht kunt.

Gelnagels bieden een waaier aan mogelijkheden en zijn zowel toepasbaar op de natuurlijke nagels als voor diegenen die verlengingen van hun eigen nagels wensen.

We beginnen steeds met een uitgebreide manicure: door middel van een frees, vellentang en nagelriem duwer worden je nagelriemen behandeld. Je nagels worden in vorm gevijld.

Nadat de kunstnagels gemodelleerd zijn met het gekozen product, worden deze door middel van vijltechnieken in de correcte vorm geshaped.

Je kan kiezen tussen een naturelle finish en een kleur met of zonder nailart.

Ben je fan van nailart? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik heb namelijk schuiven vól :)
Van basic nailart tot handgetekende designs, inlay nailart, babyboom en (thin) French, je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod. Hou wel steeds rekening met de duurtijd van deze extra's en boek het zeker mee in, anders is er waarschijnlijk niet genoeg tijd om jou van nailart te kunnen voorzien.

Kunstnagels kunnen meerdere weken gehouden worden, maar het is raadzaam om binnen maximaal 4 weken een bijwerking te laten uitvoeren.
Dit omdat het gewicht van het product door de uitgroei de natuurlijke nagel belast, wat problemen als onycholysis (loslaten van de natuurlijke nagelplaat van het nagelbed) kan veroorzaken.

Je behandeling wordt afgesloten met een nagelriemolie en een voedende handcrème.
Deze producten zijn ook te koop in mijn studio en op de webshop zodat je de verzorging thuis kunt verderzetten.